بهترین تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک قائمشهر
این صفحه می تواند برای شما باشد. برای اینکه اطلاعات شما در این صفحه قرار بگیرد با شماره زیر تماس بگیرید:
09911567929
روغن مورد استفاده در از نوع ATF میباشند.
تعمیر گیربکس اتوماتیک از جمله خدمات تخصصی می باشد که توسط بهترین تعمیرکاران گیربکس اتوماتیک در قائمشهر صورت میگیرد. در صورت نیاز به انجام تعمیرات با کارشناس ما تماس حاصل فرمایید.
شماره تماس: شماره تماس شما
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک (نام شما) قائمشهر، تعمیرگاه تخصصی گیربکس در قائمشهر است که با بیش از 10 سال سابقه کاری درخشان در خدمت مشتریان عزیز میباشد. تعمیرات گیربکس اتوماتیک یکی از کارهای بسیاری تخصصی در مکانیک خودرو است که نیاز به تجربه و دانش بالایی دارد. تعمیرکاران گیربکس ما با گذراندن دوره های تخصصی در داخل و خارج از کشور از دانش و مهارت بالایی در تعمیر انواع گیربکس اتوماتیک از جمله گیربکس های AT، AMT،CVT،DCT،AL4،ZF و … برخوردارند. گیربکس های اتوماتیک نسبت به گیربکس های دستی از ساختار پیچیده تری برخوردارند و از این رو نیاز به مراقبت و حساسیت بیشتری دارند. در صورتی که در انجام سرویس های آنها کوتاهی کنید، گیربکس شما با مشکلات عمده ای رو به رو شده و هزینه های سنگینی را بر شما متحمل میکند. پس بهتر است در انجام سرویس های دوره ای گیربکس های اتوماتیک کوتاهی نکنید.
باوجوداینکه رانندگی با خودروهای گیربکس اتوماتیک راحتتر است، اما نحوهی استفاده از آن میتواند باعث وارد شدن آسیب و صدمه به مکانیسم گیربکس اتوماتیک شود. البته شایانذکر است که در صورت استفادهی صحیح و رعایت چند نکتهی مهم، میتوان از هزینههای سرسامآور پیشگیری کرد و عمر طولانی گیربکس را تضمین نمود.
1. از تعویض حالت گیربکس (P, R, N, D) در زمان حرکت خودداری کنید
عمل مکانیکی تعویض حالتهای مختلف گیربکس اتوماتیک، با کمک تعدادی کلاچ و نوار قرارگرفته درون گیربکس صورت میگیرد. این کلاچها و نوارها دارای موادی هستند که با ایجاد اصطکاک عمل تعویض حالت دنده را میسر میسازند. درصورتیکه همواره پیش از تعویض حالت دنده، کاملاً به حالت سکون درآمده و ترمز را فشار دهید؛ بدون تردید این مکانیسم از اتومبیل شما بیشتر عمر خواهد کرد. اما وقتی قبل از ایستادن و در حال حرکت عمل تعویض حالت دنده را انجام دهید، متریال روی کلاچها و نوارهای گیربکس اتوماتیک مانع حرکت خودروی شما خواهند شد. ازآنجاییکه روشن است وظیفهی کلاچ و نوارهای درون گیربکس اتوماتیک تحمل فشار مضاعف نگهداشتن اتومبیل شما نیست، انجام اشتباه مذکور باعث استهلاک زودهنگام گیربکس خودروی شما خواهد شد.
2. در حالت خلاص (Neutral) رانندگی نکنید
خلاص کردن گیربکس اتوماتیک روی سراشیبی باعث کاهش مصرف سوخت خودروی شما نخواهد شد. علاوه بر این انجام چنین اشتباهی از تسلط شما بر روی اتومبیلتان خواهد کاست، در این حالت امکان سرعت گرفتن وجود نداشته و کاهش سرعت تنها از طریق پدال ترمز شدنی است. خودروهای دنده اتوماتیک پیشرفتهتر بهاندازهای هوشمند هستند که در سرازیری سوخترسانی را به موتور قطع کرده و موجب کاهش در مصرف سوخت میشوند.
3. هرگز به بهانهی شتاب اولیه بیشتر، در زمان گاز دادن حالت (Drive) را انتخاب نکنید
نگهداشتن پدال گاز در وضعیت خلاص و سپس انتخاب D برای راه افتادن میتواند خسارت و آسیب جبرانناپذیری به گیربکس اتوماتیک خودروی شما وارد نماید. همانطور که در بالا هم اشاره گردید، وظیفهی کلاچ و نوارهای موجود در گیربکس انتخاب حالتهای مختلف گیربکس در زمان ایستادن است. در صورت وارد شدن فشار مضاعف بر روی متریال تعبیهشده روی کلاچ و نوارها، آنها دچار آسیب و استهلاک بیمورد خواهند شد. یعنی دقیقاً همان اتفاقی که در زمان به حرکت درآوردن خودرو و گاز دادن بهصورت همزمان رخ میدهد. روش صحیح به راه افتادن در خودروهای گیربکس اتوماتیک، بهصورت فشردن پدال ترمز و انتخاب وضعیت Drive در زمان عادی بودن دور موتور است. در صورت وجود دکمه روی شیفتر؛ حتماً در زمان تعویض از آن استفاده نمایید.
فرم پایین رو پر کن تا باهات تماس بگیریم