اجرای آرماتوربندی سازه های بتنی در دماوند
اجرای آرماتوربندی در دماوند
(گیلاوند ،بومهن ، رودهن ، پلور، آبعلی، مشا ،آینه ورزان،حصاربن ،جابان، فیروزکوه و تمام شهرها و روستاهای شرق تهران )
️مجری انواع پروژه های عمرانی: مسکونی ، اداری ، تجاری ، ویلایی و صنعتی دارای تجهیزات کامل جهت اجراء با رزومه کاری عالی
️اجرای انواع آرماتوربندی و قالب بندی سقف های تیرچه و فوم ، دال ، وافل و همچنین اجرای انواع فونداسیون و شمع و پلیت گذاری سازه های بتنی و فلزی با بکارگیری اکیپ ماهر و فنی ، مطابق با نقشه های مصوب
آماده همکاری با سازمان ها و ارگان های خصوصی و دولتی بصورت حقیقی
️️مراحل ساخت بنا با استفاده از سیستم اسکلت بتنی
خاکبرداری و تسطیح
اجرای بتن مگر
قالب بندی پی یا فونداسیون
قرار دادن میلگردهای انتظار برای اجرای ستون ها و آرماتوربندی فونداسیون
بتن ریزی فونداسیون
مراقبت از بتن ریخته شده تا ۷ روز
بازکردن قالب های فونداسیون
آرماتوربندی ستون ها و قرار دادن میلگردهای انتظار برای سقف ها ( این پروسه را تا سقف آخرین طبقه تکرار می شود )
قالب بندی ستون ها ( این پروسه را بعد از اجرای سقف ها تا آخرین سقف ساختمان تکرار می شود)
بتن ریزی ستون ها ( این پروسه را بعد از اجرای سقف ها تا آخرین سقف ساختمان تکرار خواهد شد )
قالب بندی سقف با استفاده از جک های حمایتی
آرماتوربندی تیرهای افقی و درگیر کردن آرماتورهای انتظار ستون ها با آن ها
نصب کردن تیرچه های سقف و قرار دادن سر و ته تیرچه ها در میلگردهای بافته شده ی تیرها ( آرماتوربندی راه پله ها نیز هم زمان با هر سقف در تراز طبقه انجام می شود )
هزینه اجرای اسکلت بتنی به متراژ، قیمت میلگرد و بتن، دستمزد اجرای اسکلت بتنی و ... وابسته می باشد. اگر چه ممکن است مدت زمان ساخت ساختمان بتنی بیشتر از سازه فولادی باشد، اما هزینه ساخت اسکلت بتنی مقرون بصرفه تر است
09125751544
تهران, دماوند
آرماتوربندی (Reinforcement): آرماتوربندی بتنی(شالوده) فرایندی است که در آن میلگردها و سایر محصولات فولادی با ترتیب خاص کنار هم چیده میشوند و به کمک جوشکاری سرد یا بست فلزی به هم وصل می شود. آرماتوربندی یکی از اصلی ترین شیوه ها برای ایجاد ساختمانهای مدرن است که باعث میشود ساختمان از لحاظ مهندسی مقبولیت داشته باشد.در واقع ترکیب آرماتور و بتون باعث ایجاد یک نوع سنگ مصنوعی میشود که از لحاظ مختلف مناسب می باشد.بتن ماده ای خمیری است که به هر شکلی در می آید اما آرماتور به بدن کمک میکند تا به شکل دلخواه مهندسین سفت شود و استحکام لازم را بگیرد.آرماتوربندی گاه به شکل قرار گرفتن چندین میلگرد ساده و راست بر روی یکدیگر می باشد که در سقف معمولاً انجام میگیرد.و گاه به صورت میلههای در هم تنیده و خمیده که در ستونها و فونداسیون استفاده میشود میباشد .آرماتور بندی بتنی باید مطابق با اصول مهندسی صورت گیرد. قطر میلگردها ابعاد چشمه ها و تعداد شبکه های آرماتور با توجه به نوع کاربری و میزان بارگذاری توسط مهندسین محاسب، محاسبه شده و به مجری اعلام می گردد.
آرماتوربندی سازه بتنی چیست؟ یکی از اصولی که همواره در اجرای سازه های بتنی مورد توجه قرار می گیرد و تاثیر بسزایی بر استحکام آن ها می گذارد، آرماتوربندی است.
آرماتوربندی مقاومت کششی سازه را ارتقاء می بخشد و آن را در برابر تنش های محیطی مستحکم می کند. این روش از جمله اساسی ترین روش ها در ایجاد ساختمان های مدرن به شمار می آید و سازه را از نظر اصول مهندسی قابل قبول می کند.
در آرماتوربندی باید از میلگرد با اندازه های مناسب استفاده نمود تا سازه از استحکام لازم برخوردار شود. در اجرای آرماتوربندی، میلگردها با نظمی خاص در کنار یکدیگر قرار می گیرند و اتصال آن ها از طریق بست های فلزی و یا جوشکاری سرد می باشد.
آرماتوربندی به شکل میله های خمیده و در هم قفل شده، برای ساخت ستون و فونداسیون ساختمان و به صورت چند میله ساده که در کنار هم قرار گرفته اند برای سقف سازی اجرا می گردد.
خم نمودن میلگردها برای آرماتوربندی با استفاده از روش های مختلف صورت می گیرد که هر کدام از آن ها برای سازه های متفاوت مناسب هستند.
در کل آرماتوربندی به سه روش آرماتوربندی منظم، گره ای و کرواتی انجام می شود. در هر سه روش برای کنار هم نگه داشتن میلگردها از جوشکاری سرد استفاده می گردد، زیرا جوشکاری معمولی به دلیل عدم ایجاد انعطاف پذیری لازم منجر به کاهش استحکام کششی آرماتور می شود. با این مقدمه، در ادامه این نوشته از ساختمانچی به بررسی کامل این موضوع می پردازیم. با ما همراه باشید.
آرماتوربندی از مزایای زیر برخوردار است:
شکل قرارگیری میلگردها در آرماتوربندی نقش مهمی در بتن ریزی و این که بتن به نقاط مختلف برسد ایفا می کند. هنگام ساخت ستون هایی که در آن ها از میلگرد سایز بزرگ استفاده می شود، سعی کنید برای آرماتوربندی و قالب فضای بیشتری در نظر بگیرید تا بتن به تمام قسمت ها برسد.
برای قسمت های پایین تر در آرماتوربندی، باید از عایق استفاده شود تا رطوبت خاک به سازه نرسد و موجب تخریب آن نگردد. قبل از بتن ریزی، آرماتور حتما باید توسط مهندسین چک شود زیرا ممکن است در اثر جا به جایی و یا سایر امور ساخت و ساز سیم مفتول آن پاره شود.
از این رو اگر سیم مفتول میلگردها شل و یا بازشده، باید مجددا آن را بست. میلگردهایی که برای آرماتوربندی به کار می روند را به دو روش می توان بست:
در این روش دو میلگرد روی هم قرار می گیرند و سیم مفتول به شکل ضربدری در زیر و روی آن ها تعبیه می شود. سپس انتهای دو سر سیم با استفاده از انبردست به یکدیگر پیچ و محکم می گردد. در آخر کار اضافه سیم مفتول به سمت پایین خم می شود تا تیزی نوک آن مشکلی ایجاد ننماید.
در این روش وقتی میلگردها روی یکدیگر قرار گرفتند، سیم مفتول از زیر میلگرد پایینی رد می شود. سپس پس از عبور از کنار میلگرد بالایی بسته می شود. این روش، روش کرواتی نام دارد و برای آرماتوربندی سقف و فونداسیون ساختمان بکار می رود.
برای سفاش کار آرماتوربندی در دماوند با اکیپ مجرب با شماره ی زیر تماس بگیرید:
فرم پایین رو پر کن تا باهات تماس بگیریم